Свържете се с нас: 0888066011

Услуги

building

Управление на имот

Получавате фиксиран месечен наем, дори и когато в апартамента Ви няма наематели.

Опитваме се максимално да обезпечим собствениците относно поддръжката на имота. За целта можете да договорите с нас фиксиран месечен наем, който да получавате, независимо дали имота Ви е експлоатиран от наематели или не.

household

Почистване

Чистотата на имота може да изиграе ключов фактор за осъществяване на сделка.

Повечето хора търсят чистота и уют у дома. Ето защо един добре почистен дом дава възможност на собствениците по-бързо да го отдадат или продадат. В същото време за нас е редно, всеки наемател/купувач да се нанесе в добре приведен апартамент.

round-table

Консултация с Юрист

Необходимо условие за осъществяването на сделка е нейната изрядност. За всяка наша сделка предлагаме консултация с юрист относно клаузите в договори, проверка на имота, проверка на собственика.

truck (1)

Хамалски услуги

Бързо и надеждно транспортиране на обзавеждането с наши партньори от бранша.

Понеже сме наясно, колко трудоемко може да е преместването на обзавеждането в/от апартамент, предлагаме възможност за осъществяването на дейността.

house (2)

Имуществена застраховка

Ограничете риска!

При успешно реализирана сделка, ние ви подаряваме застраховка, защото разбираме, какво означава за Вас жилището.

camera

Професионално заснемане

Снимките продават, колкото са по-качествени, толкова по-бързо.

Обикновено до 70% от хората решават да направят или не направят оглед на база снимките. С практиката все повече се убеждаваме, че снимките са основната предпоставка, дали купувачи и наематели ще дойдат на оглед на даден имот. Ето защо се стараем да подходим с внимание и професионализъм към заснемането на имота, като и допълнително да обработим снимките.